Fördelar Honda ATV

1 cylindrig 4 takt

En vridmomentstark motor utvecklad för TRX-modellerna med vevaxeln i motorns längdriktning som ger minimal effektförlust från motor till hjulen.

Växellådan

Honda TRX växellådor finns i manuellt fotmanövrerad utförande eller med ESP, elektrisk manövrerad växellåda där växlingen sker med tryckknappar på styret.

Automatisk diffbroms

Den automatiska diffbromsen fram sköter sig själv och är alltid redo att greppa in, även i de mest oväntade situationer samtidigt som den ger liten vändradie.

DCT, Dubbelkopplingsväxellåda

Hondas unika dubbelkopplingväxellåda garanterar snabb och sömlös växling utan att tappa drivkraft vid växelbyte, går att köra automatiskt eller så väljs växel med hjälp av knappar på styret.
På samtliga växellådor kan man alltid ha rätt utväxling och varvtal oavsett om det dras ett tungt släp eller utan släp på grusvägen och de har RIKTIG motorbroms.

Bränsleinsprutning

Gör motorn väldigt lättstartat i alla lägen och temperaturer och ger mjuk och fin gas- respons.
Bränsleinsprutningen tillsammans med den mekaniska transmissionen gör Honda TRX till marknadens mest bränsleekonomiska terränghjuling.

Styrservo

Den elektriska styrservon gör att det blir behaglig körning även i den tuffaste terrängen.

Rak bakaxel

Det optimala vid körning med tyngre släp, TRX’ns geometri bibehålls och vagnens tyngd påverkar inte fjädringen.

Delad bakaxel

Utmärkt vid alla typer av terräng och ger en komfortabel körning.

2WD och 4WD

Skifta mellan 2 och fyrhjulsdrift för bästa komfort eller mesta möjliga drivkart enkelt med en spak eller ett knapptryck beroende på modell.

Kardandrift

Hondas extremt slitstarka transmissioner med kardandrift är energisnåla och underhållsfria till skillnad mot exempelvis remdrift.

Diffspärr

Foreman och Rubicon är även utrustad med elektronisk diffspärr som enkelt läggs i och ger extra drivkraft på framhjulen.

Remfria transmissioner

Honda använder aldrig rem i sina ATV transmissioner. Istället används flera olika typer av mekaniska transmissioner som ger minimal effektförlust mellan motor och däcken, är mycket energisnåla, och underhållet begränsas till att byta olja. Hondas transmissioner gör det möjligt att smyga fram med precision på låga varvtal.

Dragkrok

Samtliga modeller är utrustad med en 50mm dragkrok som kan kompletteras med drag för ögla.

Lasträcken

Fabriksmonterade robusta lasträcken fram och bak där vinsch eller lastlåda lätt monteras.

Servicevänlig och billig

Samtliga Honda TRX är mycket service- vänliga viket ger dig låga service- och underhållskostnader.

THE POWER OF DREAMS

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

kalfkdsfköä

ÅTERFÖRSÄLJARE

alfdjslöafjöl

OM HONDA

kjasöflajf